Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Peter, Bruno & Matilda på väg till Blekinge

Våren 2018 gjorde Peter Johansson, Matilda Grün och Bruno Mitsogiannis en framgångsrik turné genom landet. Hösten 2019 kommer de tillbaka med en ny show, ”Peter, Bruno & Matilda – (nästan) Unplugged”.
Konsert • Publicerad 15 januari 2019

Den här trion gjorde först succé på Youtube med några akustiska covers, en historia som BLT har berättat tidigare.

Biljetterna är sedan länge ute på marknaden, trots att turnéstarten är den fjärde oktober. För att hålla grytan kokande har de tre startat en Youtube-kanal där de gör ett program i månaden. Vi som tittare ska få insyn i hur arbetet med turnén fortskrider under året.

Annons

Kanalen kommer även att uppdateras under själva turnén.

De tre artisterna kommer att vara de enda på scenen och kompar sig själva och varandra på gitarr, bas, piano, trummor och flera andra instrument. Repertoaren är enligt ett pressmeddelandet ”blandad med både gammalt och nytt, stämningsfullt och rockigt”.

Peter Johansson är antagligen mest känd för sina Queen-tolkningar. I flera år hade han huvudrollen i musikalen ”We Will Rock You” i London. När han flyttade hem till Sverige skapade han sin egna hyllningsshow ”Champions of Rock” som har setts av en bra bit över hundratusen på svenska arenor.

Bruno Mitsogiannis från Valdemarsvik är musikalartist, med bland annat huvudrollen Tony i West Side Story, Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You samt roller på Stockholms stadsteater, Malmö opera, Chinateatern i Stockholm med mera på sitt cv.

Matilda Grün kommer från Sankt Anna utanför Söderköping. Hon är en musikalartist som bland annat arbetat i Tyskland och Österrike innan hon återvände till Sverige.

Ingemar LönnbomSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons