TT-Sport

Nordqvist avslutade starkt i Thailand

TT-Sport Artikeln publicerades

Anna Nordqvist avslutade starkt på USA-tourtävlingen i Thailand. Efter 70-rundor de två första dagarna gick svenskan på 69 slag och 68 slag på den tredje och fjärde rundan. Under den avslutande dagen hade hon bland annat en eagle efter att ha hittat koppen på två slag på hål 15.(TT)

Anna Nordqvist avslutade starkt på USA-tourtävlingen i Thailand. Efter 70-rundor de två första dagarna gick svenskan på 69 slag och 68 slag på den tredje och fjärde rundan. Under den avslutande dagen hade hon bland annat en eagle efter att ha hittat koppen på två slag på hål 15. Nordqvist slutade på en delad 19:e plats med totalt 11 under par tack vare detta.

Det var dock hela 14 slag bakom en briljant Jessica Korda, USA, som följde upp sin 62-runda från andra dagen med att gå på 68 och 67 under sista dagarna. Hon vann på 25 under par, med fyra slags marginal till landsmaninnan Lexi Thompson samt hemmaspelaren Moriya Jutanugarn.

Madelene Sagstrom och Pernilla Lindberg hade det tufft även på sina sista rundor av tävlingen, och slutade på 62:a respektive 65:e plats med sex och sju över par.