TT-Sport

Elm utesluter landslagscomeback

TT-Sport Artikeln publicerades

Rasmus Elm ser ut att ha gjort sin sista fotbollslandskamp. Den snart 30-årige mittfältaren, som var ordinarie vid EM-slutspelet i Ukraina 2012 och i VM-kvalet inför mästerskapet i Brasilien 2014, som de senaste åren haft stora skade- och sjukdomsbekymmer.(TT)

Rasmus Elm ser ut att ha gjort sin sista fotbollslandskamp. Den snart 30-årige mittfältaren, som var ordinarie vid EM-slutspelet i Ukraina 2012 och i VM-kvalet inför mästerskapet i Brasilien 2014, som de senaste åren haft stora skade- och sjukdomsbekymmer.

I samband med klubblaget Kalmars träningsmatch mot Lokomotiv Moskva (1-1) i Spanien under måndagen svarade Elm - som spelade hela första halvlek - på frågor kring sin landslagsframtid.

– Absolut inte, inte en chans. Det är avslutat, sade Rasmus Elm till Barometern om chanserna till blågul comeback och uttalade sig vidare om sommarens VM i Ryssland:

– Även om de (fotbollsförbundet) tjatar så är det inte aktuellt. Nej, det är inte intressant. Det ska bli intressant att följa men, nej.

Den 39-faldige landslagsmannen gjorde sin senaste landskamp i den avgörande VM-playoffreturmatchen hemma mot Portugal (2-3) i november 2013.