TT-Sport

Augustinsson tar intresset med ro

TT-Sport Artikeln publicerades

Spelet i U21-EM har gjort Ludwig Augustinsson eftertraktad på spelarmarknaden. Försvararens agent, Per Jonsson, har sagt att det finns intresse från klubbar, och en av dessa är Premier League-laget Liverpool. - Liverpool följer honom och gillar honom, säger Jonsson till expressen. se.(TT)

Spelet i U21-EM har gjort Ludwig Augustinsson eftertraktad på spelarmarknaden. Försvararens agent, Per Jonsson, har sagt att det finns intresse från klubbar, och en av dessa är Premier League-laget Liverpool.

– Liverpool följer honom och gillar honom, säger Jonsson till expressen.se.

Augustinsson tar intresset som ett kvitto på att han har varit bra, både i Sverige under U21-EM och i klubblaget FC Köpenhamn.

– Kul när folk är intresserade. Det betyder ju att man har gjort något när det är så pass stora klubbar. Klart att det är en "boost", säger han.

För 21-åringen handlar dock allt just nu om en sak - finalen mot Portugal. En match som han gärna vill vinna då laget splittras efter matchen på Edenstadion i Prag.

– Tråkigt att det ska ta slut. Det är därför vi måste bjuda på vårt livs match för att ta guldet, säger han om situationen att 1992-1993-kullen blir för gammal för U21-landslaget.