Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Uppåt för mjölk från växtriket

Svenskarna häller i sig allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor. Matjätten Axfood ser en ökning på över 30 procent för sådana produkter bara det senaste året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.(TT)
Publicerad 1 augusti 2015
Svenskarna häller i sig allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor. Matjätten Axfood ser en ökning på över 30 procent för sådana produkter bara det senaste året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. - Det h
Svenskarna häller i sig allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor. Matjätten Axfood ser en ökning på över 30 procent för sådana produkter bara det senaste året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. - Det h

Svenskarna häller i sig allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor. Matjätten Axfood ser en ökning på över 30 procent för sådana produkter bara det senaste året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.

””

Vegetabilisk mjölk står i dag för 5-6 procent av försäljningen.

Annons

TT

Annons
Annons
Annons
Annons