TT-Inrikes

Erkände att han styckat frun - släpps

TT-Inrikes Artikeln publicerades

En 55-årig lastbilschaufför som erkänt att han styckat sin fru släpps på fri fot. Han nekar till att ha mördat henne, skriver Expressen. Mannen, som har suttit häktad sedan i juni, misstänks för brott mot griftefriden och mord på en ort i Stockholmstrakten i början av april.(TT)

En 55-årig lastbilschaufför som erkänt att han styckat sin fru släpps på fri fot. Han nekar till att ha mördat henne, skriver Expressen.

Mannen, som har suttit häktad sedan i juni, misstänks för brott mot griftefriden och mord på en ort i Stockholmstrakten i början av april.

Han påstår att frun dog i en olycka och att han sedan gjort sig av med delar av kvarlevorna genom att elda upp dem i en grill. I samband med att rättegången avslutades på fredagen säger advokaten att frisläppandet tyder på att mannen kommer att frias för misstankarna om mord.

– Han är otroligt lättad. Han känner att han har fått någon form av gehör för det han har sagt hela tiden - att han inte avsiktligen har tagit sin frus liv, säger advokaten Rodney Humphreys till Expressen.