Nyheter

Sillhövdas kollaps i slutminuterna

Med fem minuter kvar ledde Sillhövda med 2–1 på bortaplan mot starka IFK Hässleholm.
Det blev förlust med 2–4.
– Det är en sådan uppförsbacke nu, säger Sillhövdas tränare Anders Madsen.
Nyheter • Publicerad 11 maj 2012

Sillhövda såg ut att gå mot säsongens första seger. Efter mål av Johan Kjellsson (frispark i krysset) och Mikael Persson ledde laget med bara minuter kvar av matchen.

Då kom raset. En långboll som den annars duktige Sillhövdamålvakten Joakim Karlsson tappade in till 2–2. Målet gav hemmalaget blodad tand och bara någon minut senare kom 3–2 till Hässleholm.

– Vi fick inte bort bollen och det utnyttjade Hässleholm, säger Sillhövdas tränare Anders Madsen.

På tilläggstid flyttade Sillhövda upp spelare, men det hjälpte föga. Hässleholm gjorde ytterligare ett mål och fastställde slutresultatet till 4–2.

– Det är enormt jobbigt nu. Det är verkligen stolpe ut för oss.

Sillhövda har fått en mardrömsstart på årets division 3-säsong. Laget har inlett serien med fem raka förluster och en inte så smickrande målskillnad (3–12).

Men allt är inte nattsvart.

– IFK Hässleholm är det bästa laget vi mött hitintills. Kan vi ha samma vilja och kraft som vi hade i kväll, så kommer det vända. Det lovar jag dig, säger en sammanbiten Anders Madsen.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.