Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Team Racking i sommarframgångar

De har nått fina placeringar i internationella tävlingar.
Team Racking satsar nu på SM och VM.
Ronneby • Publicerad 16 juli 2018
Anna Racking, Daniel Lindersjö och hästen Landlyst’s Monette i full galopp i precisionskörningen.
Anna Racking, Daniel Lindersjö och hästen Landlyst’s Monette i full galopp i precisionskörningen.Foto: Esther Klok

Framgångarna radar upp sig för Anna Racking och Daniel Lindersjö i sportkörningens team Racking. Duon är nyss hemkommen från Falsterbo Horse Show där de körde två tävlingar: Cross country driving och St Hippolyts driving. Den förstnämnda resulterade i en tredjeplats och den sistnämnda i en andraplats.

– Det var en helt otrolig känsla att köra för fullsatta läktare inne på den anrika banan, säger Racking.

Annons

Tidigare under juli månad tävlade team Racking i den internationella sportkörningstävlingen CAI2* på Bjerke travbana i centrala Oslo. Ett nytt årsbästa i dressyrmomentet, en andraplats i maratonmomentet och en seger i precisionskörningen räckte till en total andraplats i tävlingen. Det var ett resultat som gör att team Racking är ett steg närmare att kvalificera sig till VM 2019 i Ungern.

– Vi är otroligt nöjda med det vi har presterat hittills i år. Nu bär det av till SM i Götene och förhoppningsvis fler fina placeringar.

Charlotte Troberg
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons