Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Nu är HIF sist i handbollsligan

HIF Karlskrona är sist i handbollsligan sedan OV Helsingborg besegrat Skövde på fredagskvällen.
Karlskrona • Publicerad 2 mars 2018

Mycket talar för att nedflyttningsstriden avgörs nu på onsdag då HIF Karlskrona tar emot Helsingborg

Nu är HIF Karlskrona sist i handbollsligan. OV Helsingborg vann mot Skövde på fredagskvällen och nu väntar en – troligen – direkt avgörande match på onsdag om vilket lag som åker ut handbollsligan.
Nu är HIF Karlskrona sist i handbollsligan. OV Helsingborg vann mot Skövde på fredagskvällen och nu väntar en – troligen – direkt avgörande match på onsdag om vilket lag som åker ut handbollsligan.Foto: Lena Ehring

HIF Karlskrona har spelat flera bra matcher på slutet och varit ytterst nära poäng mot flera lag.

Annons

HIF:s främsta konkurrent om nedflyttningsplatsen OV Helsingborg lämnade jumboplaten efter sin 31–28-seger hemma mot IFK Skövde på fredagskvällen.

Skövde ledde ett tag med sju bollar i den första halvleken, men hemmalaget vände till seger i den andra halvleken. Det var OV:s första seger på de femton senaste matcherna och den innebär att HIF Karlskrona nu halkat ned på nedflyttningsplatsen.

Räkna med en nervdallrande match när de två lagen möts i Karlskrona Idrottshall på onsdag.

Där avgörs troligen allt. Vinna eller försvinna.

Det har varit en tung period med 14 förluster i rad för OV Helsingborg i Handbollsligan. Men hemma mot IFK Skövde bröts den tuffa sviten. Det blev 31-28 (12-16) i matchen i Helsingborg Arena.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons