Sport

Mjällbyanfallaren kan bli bäst i Superettan

Fotboll Artikeln publicerades
Inte undra på att Jacob Bergström är glad. Fotbollslivet rullar på rätt bra just nu...
Foto: Lasse Ottosson
Inte undra på att Jacob Bergström är glad. Fotbollslivet rullar på rätt bra just nu...

Jacob Bergströms fotbollsresa fortsätter i oförminskat tempo.

Mjällbyanfallaren kan bli ”Månadens spelare” i Superettan.

Juryn, som består av av samtliga Superettanklubbars lagkaptener, Filip Brodd (Svenska Spel), Daniel Kristiansson (TV4), Magnus Sundvall (Jönköpingsposten), Jan-Owe Wikström (Hallandsposten), Kristian Bågefeldt (Mittmedia), Philip Trollér (GP) och Göran Bolin (Aftonbladet) har plockat fram den hete Mjällbyanfallaren som en av kandidaterna.

De övriga två är Dusan Djuric, Halmstads BK och Astrit Seljmani, Varbergs BoIS. Vinnaren är den spelare som fått allra flest röster och dessa presenteras i C Mores och Svensk Elitfotbolls kanaler under helgen.

Vinnaren får förutom priset också 10 000 kronor av Svenska Spel att skänka till valfritt samhällsengagemang i sin klubb.

Jacob Bergström har gjort sex av Mjällbys totalt 14 mål under de tio inledande matcherna.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.