Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

IFK:s toppskyttar förlänger

IFK Karlskrona, som toppar division 2 i stor stil, har förlängt kontrakten med sina tre främsta målskyttar Viktor Grevstad Johansson, Anders Andersson och Ajdin Cosic.
HANDBOLL • Publicerad 30 januari 2018
Viktor Grevstad Johansson blir kvar i IFK Karlskrona i ytterligare en säsong.
Viktor Grevstad Johansson blir kvar i IFK Karlskrona i ytterligare en säsong.Foto: LENA EHRING

– De här tre spelarna är våra främsta målgörare och två av dem har haft anbud från två elitserielag och en från ett lag i allsvenskan, säger Lars Hällkvist i IFK Karlskrona.

Det är högernian Grevstad Johansson och vänsternian Andersson, som gjort 91 respektive 74 mål, som har haft elitserieanbud.

Annons

Kan ett av lagen vara HIF Karlskrona?

– Nu är vi där igen. Jag väljer att inte kommentera vilka två lag det är, men vi är glada att de stannar hos oss även nästa säsong.

Det gör också mittsexan Ajdin Cosic, som gjort 60 mål så här långt.

– Vi är tidigt ute och även om det absolut inte är klart så ser det bra ut både i tabellen och att vi lyckats förlänga med tre spelare, säger Hällkvist.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons