KHK krigade sig till blytung trea

Karlskrona HK krigade sig till tre väldigt viktiga poäng i kampen om topp åtta-plats i hockeyallsvenskan.
Det blev 4–1 mot Björklöven efter stor dramatik.
Karlskrona • Publicerad 9 februari 2019
Bild från ett tidigare möte mellan Karlskrona HK och IF Björklöven under säsongen.Foto: Bo Åkesson

Björklöven var det bättre laget långa perioder, inte minst under de första 20 minuter där det var stor bortadominans.

Men det var KHK som tog ledningen och den utökades med lagets första skott på mål i den andra perioden.

Björklöven reducerade i slutat av andra perioden och i den sista slet sig KHK till segern. Matchavgörandet blev Viktor Liljegrens 3–1 i slutet av matchen, Justin Crandall ökade till 4–1 i tom kasse.