Sport

Bengtzén sportchef i Örebro

Ishockey (TT) Artikeln publicerades
Stefan Bengtzén är tillbaka som sportchef i SHL, nu i Örebro. Arkivbild.
Foto: Emil Langvad/TT
Stefan Bengtzén är tillbaka som sportchef i SHL, nu i Örebro. Arkivbild.

Stefan Bengtzén, som var sportchef i Karlskrona HK den allsvenska säsongen 2013/2014, får en ny chans som sportchef i SHL.

Efter att ha fått sparken från Brynäs för ett år sedan gör han comeback i Örebro.

"Det känns otroligt spännande och inspirerande att få den här chansen i en klubb som är på väg framåt. Örebro Hockey är en tilltalande förening som är på frammarsch och som vill ta nästa steg", säger Bengtzén enligt ett pressmeddelande.

Bengtzéns titel blir general manager och Örebro har sedan 2017 haft vd:n Mikael Johansson som dubbeljobbande på den tjänsten.

Stefan Bengtzén har under hösten varit ligachef i hockeyallsvenskan och börjar sin tjänst i Örebro den 18 november. Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2021-22.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.