Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Nya anmälningar mot dömde storbedragaren

Polisanmälningarna fortsätter komma in mot den 29-årige företagaren som i somras dömdes till tre års fängelse för 33 fall av bedrägeri. De senaste dagarna har minst två anmälningar gjorts.
BLEKINGE • Publicerad 8 november 2017
En av mannens lyxbilar, en Ferrari, exploderade i mitten av oktober utanför hans bostad.
En av mannens lyxbilar, en Ferrari, exploderade i mitten av oktober utanför hans bostad.Foto: Marcus Palmgren

29-åringen har häktats i sin frånvaro misstänkt för ytterligare 46 fall av grovt bedrägeri. Men även efter det har anmälningar fortsatt att komma in till polisen.

I helgen anmälde en 25-årig man, som inte är hemmahörande i Blekinge, att han blivit lurad att investera närmare 1,4 miljoner kronor. Han blev att pengarna skulle ge avkastning, men så blev aldrig fallet.

Annons

I dagarna har ytterligare en 25-åring anmält att han lurats på 500 000 kronor.

Att den dömde bedragaren häktats i sin frånvaro gör att han nu kan efterlysas internationellt. Mannen är nämligen försvunnen och det finns misstankar att han har lämnat landet.

Fallet fick stor uppmärksamhet för några veckor sedan då en av mannens lyxbilar, en Ferrari, exploderade utanför hans bostad.

Drygt en vecka senare köpte han en ny lyxbil för över tre miljoner kronor.

Tobias FabbekeSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons