Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ny charterdestination från Kalmar

Researrangören TUI fortsätter att satsa på resor från Kalmar Öland Airport. Till sommaren öppnas ett antal avgångar till turkiska Antalya, rapporterar Barometern.
Kalmar • Publicerad 1 november 2017
Antalya i södra Turkiet.
Antalya i södra Turkiet.Foto: OSMAN ORSAL

De politiska problemen i Turkiet har gjort att turismen till Turkiet kraftigt minskat de senaste åren, men nu verkar intresset vara på väg tillbaka igen för destinationen. Senast Kalmar hade charterresor till Turkiet var 2015.

– Turkiet är ett uppskattat resmål och vi är glada för att TUI väljer att satsa på ett eget flyg från Kalmar nu när resenärerna börjar återvända till landet, säger Karin Lagerlöf, marknadschef på Kalmar Öland Airport i ett pressmeddelande, enligt Barometern.

Direktflyget till Antalya kommer att avgå från Kalmar varje lördag under perioden 25 augusti till 29 september nästa år.

Jörgen Ström
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons