Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

LISTA: Här är blekingarna som borde få sommarprata i P1

Idag presenterades årets sommarvärdar i P1. Besvikelsen var stor när ingen bleking fanns med på listan så här kommer en önskelista till nästa sommar. Dessa vill vi höra i P1 nästa sommar.
Blekinge • Publicerad 13 juni 2019

Oliver Ekman Larsson

Foto: Marcus Palmgren

Oliver Ekman-Larsson. Karlskronasonen som är lagkapten för NHL-laget Arizona Coyotes. Vi vill höra om resan från Tingsryds AIF till hockeyns finrum.

Louise Erixon

Foto: Bo Åkesson

Sölvesborgsbon och Sverigedemokraternas ”first lady”, Louise Erixon, gjorde sig ett namn inom svensk politik efter höstens val. Hon skrev historia hon som Sverigedemokrat för första gången tog plats som kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborgs kommun. Hon är nu den högsta politikern i Sölvesborg som anses vara Sverigedemokraternas skyltfönster mot resten av Sverige. Louise Erixon är dessutom sambo med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I sociala medier kallar Louise Erixon sin sambo för ”mitt lilla havergryn”. Det vill vi höra mer om.

Frej Larsson

Annons

En musiker, rappare och provokatör från Ronneby som ständigt är i hetluften. Det senaste året har han bland annat släppt en bok om sitt liv, som han på releasefesten signerade med sitt eget blod, och stått inför rätta och friats från åtal om hot mot tjänsteman på grund av låten ”Då ska hon skjutas”.

Sofia Lindqvist Lacinai

Sofia Lindqvist Lacinai är marknadschef och vice vd på Sweden Rock. Har hon att göra med diviga superstjärnor eller svärmorsdrömmar i nitar? Vi vill veta allt om hur hårdrockstjärnorna är bakom kulisserna och hur det är att arrangera det enorma evenemanget som lockar 35 000 besökare om dagen.

Johan Schuster

Karlshamnssonen som är mer känd under namnet Shellback och ett av Sveriges hetaste namn vad gäller musikproduktion och låtskrivande.

Här saknas innehåll

Karolin Johansson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons