Nyheter

”Att alla ska få vara med är en självklarhet”

BLEKINGE Artikeln publicerades
Micael ”Totte” Ekdahl, medinflytandeofficer,
Foto: Onni Vepsäläinen
Micael ”Totte” Ekdahl, medinflytandeofficer,

Micael ”Totte” Ekdahl, medinflytandeofficer, är ambassadör för #vistårbakom.

”Jag år 6 år och tävlar mot en tjej som är 7. Vi springer ikapp. Jag förlorar. Jag utmanar henne i pilkastning. Jag förlorar. Detta var första gången min blivande manlighet fick sig en törn. Det tog många år innan jag förstod.

Att alla ska få vara med är en självklarhet. Uppfattar jag exkludering och orättvisa kan jag inte vara tyst. Jag har genom livet alltid varit jämsides med den/de utsatta som stöd och vän. Jag är nyfiken på människor och deras beteende. Jag tar lärdom av det som normen ratar. Det är här jag lär mig mest!”

Micael ”Totte” Ekdahl, medinflytandeofficer.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.