Nöje

Frej Larssons bok släpps i höst

Ronneby Artikeln publicerades
Artisten Frej Larsson.
Foto: Maja Suslin/TT
Artisten Frej Larsson.

Frej Larsson ska samla sina minnen i en bok. Boken ges ut av Bokfabriken i höst.

Frej Larsson antydde redan i slutet av förra året att han jobbade på en bok. Nu är ryktena bekräftade. Efter att han i julas släppte fyra korta ljudböcker är det nu klart att en hel bok är i antågande, med arbetstiteln ”Shades of Frej”.

Frej Larsson är känd bland annat som medlem i grupperna Slagsmålsklubben, Maskinen och Far & Son, och ligger bakom låtar som ”Alla som inte dansar (är våldtäktsmän)”. Han gjorde även den officiella låten ”Mitt team” till fotbolls-EM i Frankrike 2016.

Han är också känd för den uppmärksammade pizzasliceattacken mot Jimmie Åkesson på Ronneby torg 2014, samt för byggandet av en gayklubb på rysk mark, som resulterade i ett åtal för besittningsintrång på Åland. På torsdagen den 11 januari startar rättegången, men om artisten kommer att närvara eller ej är inte klart. Samma kväll arrangerar Frej Larsson en konsert i Stockholm.

– Jag kommer att berätta mer om rättegången och domen i boken, hälsar Frej enligt journalisten Jakob Nilsson, som sammanställer boken tillsammans med artisten.

Boken ges ut av Bokfabriken och beräknas få släppdatum i höst.