Kultur

Batra tar elefanten till Blekinge – tre gånger om

Blekinge Artikeln publicerades
David Batras föreställning ”Elefanten i rummet” kommer till Blekinge.
Foto: Vilhelm Stokstad/TT
David Batras föreställning ”Elefanten i rummet” kommer till Blekinge.

David Batras humorföreställning "Elefanten i rummet" som handlar om hur det är att vara gift med moderatledaren Anna Kinberg Batra fortsätter i vinter och vår. Och det blir besök i både Karlskrona och Karlshamn.

Uppsättningen spelades första gången på Rival i Stockholm i september förra året, strax efter det att partiledaren avgått från posten.

"I stort sett allt har varit slutsålt och därför kommer vi köra en sväng till", sa David Batra i ett pressmeddelande tidigare i våras.

Batra uppträder i Karlskrona den 29 mars. Kvällsföreställningen i Karlshamn dagen efter är redan slutsåld, och en extraföreställning genomförs tidigare under eftermiddagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.