Kultur o Nöje

Ösigt Diggiloogäng fick Brunnspubliken att dansa

ronneby Artikeln publicerades
Tommy Nilssons och Jessica Anderssons röster förenades i duetten ”Allt som jag känner”.
Foto:
David Lindgren inledde Diggilookvällen med ett fartfyllt schlagermedley som slutade med en nästan helt avklädd sångare till publikens jubel.
Foto:
Publiken fick både sjunga allsång och dansa loss och bjöds på hitlåtar från olika decennier och även årets låt ”Despacito”.
Foto:
Slagverkaren Pablo Cepeda som själv tävlat i Melodifestivalen fick också äntra Diggilooscenen närmast brunnspubliken i ett bejublat sångnummer.
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Diggiloo

Medverkande: Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Robin Bengtsson, Wiktoria, Jessica Andersson, Andreas Johnsson, Bruno Mitsogiannis, David Lindgren och Özz Nûjen.

Bäst: Özz Nûjens humor och publikens "alldans".

Sämst: Att vanligt vatten utan bubblor inte fanns att köpa.

Under en juliblå himmel och kvällssol bjöds ett fullsatt Ronneby Brunn på en färgglad hitkavalkad när Diggiloo återigen fick publiken att digga och skratta till schlagerlåtar, rockklassiker och sommarvisor. Sommarturnén firade 15 år och har besökt Blekingekommunen nästan alla gånger - precis som populära veteranen och "mamman i gänget" Jessica Andersson.

Störst applåder och högst skratt lockade komikern Özz Nûjen när han skämtade om språkförbristningar och svenska - inte alltid lättförståliga - uttryck. Allsångsstämning blev det till En kväll i juni och i publiken fanns glada människor i alla generationer.