Gunnel Haller

Familj Artikeln publicerades

En avhållen vän finns inte mer – men det är ju inte sant. I våra minnen finns hon för alltid kvar. Men vi får inte mera höra Gunnels glada skratt och roliga historier.

Vi har känt Gunnel och Lars sedan 70-talet, då vi seglade och var medlemmar i KSS.

Många är det goda middagar vi avnjutit i goda vänners lag hos Gunnel och Lars – först på Hässlegården och sedan på Spårgatan.

Att Gunnel kunde det där med mat framgick klart. Hon gav ju också ut en kokbok om blekingsk mat. Speciellt minns vi ett födelsedagskalas som Gunnel arrangerade på Kungsholms fort för ett stort antal gäster. Det började med att vi seglade med marinmuseets barkar till Kungsholmen, där Gunnel hade ordnat en superb buffé i den vackra parken. Det var ett riktigt kalas!

Gunnel var en av tre vänner, som träffades då och då för att gå på bio eller äta en bit mat ute. Ofta var det Gunnel som tog initiativ och arrangerade våra möten.

Vi saknar Gunnel men är tacksamma över att vi fått vara hennes vänner och varit föremål för hennes omtanke och värme.

Ingrid och Sune Thidell

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.