Debatt

Dagens ros

Debatt Artikeln publicerades

… till gruppboendet Tvegölja avd 2 för en jättetrevlig grillfest den 14 juni.

Elsie med anhöriga

…till de två killarna från Colorama som tog hand om mig på Karlshamns torg, när jag ramlade, och tog mig till sjukhuset, där jag fick hjälp. Ni är guld värda.

Berit Sjöberg

… och ett stort tack till alla boende i Brf Duvslaget för visad uppskattning av mitt arbete.

Jan

… till Marinens Musikkår och dirigent Alexander Hansson, tack för en härlig sommarkonsert på Grevagården i Karlskrona, ni bjöd bland annat på medryckande nostalgiska låtmedley och naturligtvis några väl valda marscher. Önskar er alla i musikkåren en skön och trevlig sommar!

Roy Johansson, Karlskrona

… och ett varmt tack till läraren Helena Cedfalck på Chapmanskolan för hennes stora engagemang, intresse och positiva inverkan på våra ungdomar i klass EK3B. Extra Tack för att du öppnade ditt hem för champagnefrukosten.

Tacksamma och nöjda föräldrar

Vill tacka all personal på förlossningen och BB. Klappa er själv på axeln för de jobb ni gör är otroligt bra! Speciellt tack till Anna som kämpade med oss!

Ann-Katrin, Andreas och lilleman

… till omsorgschefen i Karlshamns kommun som satte stopp för att dementa skulle göras till åtlöje på Sweden rock. Man borde undersöka om chefen för boendet verkligen har kunskaper kring demens!

Kunskap är A och O

… till Karlskrona Jolleklubb på Norra Långö för jolleskolan för nybörjare. Ett stort tack till Maria B Johnsson, Anton och Bernt för att ni på ett proffsigt sätt har tagit hand om den nya generationen jolleseglare. Må lycka och välgång följa på haven.

The flower

Stort tack till Ronneby djurklinik för fin och personlig service vid vår katt Kajsas bortgång. Önskar er alla på kliniken en trevlig midsommar.

Fam Thomasson

… till all personal på Verköskolan med fritidshem för tre härliga år med spännande arbete, roliga traditioner och massor av trygghet, värme och engagemang. Ni är fantastiska!

Amanda med familj

Jag vill tacka de vattenskoterförare som genom att envist köra runt, runt i Krutviken hjälper mig att få smörja kråset på alla sjöfågelungar som ni skrämmer bort från deras tjatiga föräldrar. Snart är det inte många kvar!

Herman Gråtrut

… till Emma Franzén för hennes ärlighet när hon hittade och lämnade tillbaka min borttappade plånbok.

K-J

… till fastighetsägaren av parkeringshuset Urmakaren för den fina planteringen på Smedjegatan.

I S

… vill vi ge till Kalle Nilsson i Uke Fellow För ett utmärkt arrangemang som ordnades i Bromölla för oss ukelelespelare. Vilken dag, så bra.

NorjePro ukelelegäng

Ett fång av rosor till Robert Quiding för den generösa och trevligt arrangerade festen lördagen den 17 Juni där vi fick tillfälle att träffa alla dina vänner från när och fjärran.

Lars o Vivianne

Ett stort fång rosor till Gunnel, Britta och Gunborg som ställer upp frivilligt med bingo, gympa och alla andra aktiviteter på Träffpunkten Gustavsborg. Skön sommar önskar vi er.

Nöjda pensionärer på Matrosgatan

… till Malva i entrén samt personalen i simsällskapets kiosk och Ronneby Brunnsbad för bra service och trevligt bemötande.

Gymnasiesärskolan Törnströmska i Karlskrona

… till alla som bidrog till det fina resultatet 3 630 kronor på Rödebydagen lördagen den 3 juni. Pengarna går till Världens Barn.

Röda Korset

… till alla som hjälpte till på Röda Korsdagen som firades lördagen den 6 maj på Klaipedaplatsen och till alla givare som bidrog till det fina resultatet 2 460 kronor, som går till "På flykt".

Röda Korset