Debatt

Bygg mer i Jämjö

Debatt Artikeln publicerades

Blir trött på det inte byggs någonting i Jämjö. Inga hus eller hyresrätter.

Sedan flera år är det bestämt det skall byggas en ny skola. Nu skall det byggas ny skola i Ramdala och i staun. Då får Jämjö vänta. Igen.

Vi är många äldre som önskar byta ut våra stora hus mot mindre, men då kan vi inte bo kvar i Jämjö för där byggs ingenting. Vi vill gärna bo kvar. Vi har en jättefin affär men för övrigt har Jämjö slutat utvecklas när vi blev storkommun då är det Trossö där byggs hela tiden men vem har råd att bo där? Då man inte orkar sköta sin stora trädgård och hus får man flytta för Jämjö är inte var det har varit. Frågan är var man har råd att flytta till?

Besviken på de som styr och bestämmer

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.