GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Indien och USA i ubåtsjaktssamtal

Indien och USA diskuterar ett samarbete för att spåra ubåtar i Indiska oceanen, uppger militära källor. Både USA och Indien oroas av Kinas ökade undervattensaktiviteter i området. Indien gick för en månad sedan med på att öppna sina militärbaser för USA i utbyte mot tillgång till vapenteknologi.(TT)
Publicerad 2 maj 2016

Indien och USA diskuterar ett samarbete för att spåra ubåtar i Indiska oceanen, uppger militära källor. Både USA och Indien oroas av Kinas ökade undervattensaktiviteter i området.

Indien gick för en månad sedan med på att öppna sina militärbaser för USA i utbyte mot tillgång till vapenteknologi. Länderna genomför redan gemensamma marina övningar.

””

Indiska marinen uppger att kinesiska ubåtar siktas i området i medeltal fyra gånger var tredje månad.

TT