Nyheter

Sävehof vann i klassiska derbyt

Sävehof vann stort i derbyt borta mot Göteborgslaget Redbergslid i handbollsligan. Efter att ha haft ledningen med 16-13 i halvtid kunde man i andra halvlek dra ifrån till det som i slutändan blev en seger med 30-22.(TT)
Publicerad 4 december 2017

Sävehof vann stort i derbyt borta mot Göteborgslaget Redbergslid i handbollsligan. Efter att ha haft ledningen med 16-13 i halvtid kunde man i andra halvlek dra ifrån till det som i slutändan blev en seger med 30-22. I målprotokollet var det leverans på bred front med sex spelare med tre mål eller fler i Partillelaget. Tobias Johanssons sex Redbergslidmål räckte för att bli matchens bästa målskytt.

I kvällens andra match vann Malmö hemma mot Hammarby med 31-25. Fredrik Petersen stod för tio av Malmömålen.