Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Lyckad comeback för smärtfri Woods

Ett tråkigt slut med två bogeys på de två avslutande hålen men Tiger Woods stod annars för en lyckad sista runda i sin comebacktävling på Bahamas. Amerikanen gjorde även sex birdies, en eagle och en dubbelbogey och gick runt på 68 slag, fyra under par.(TT)
Publicerad 3 december 2017

Amerikanen gjorde även sex birdies, en eagle och en dubbelbogey och gick runt på 68 slag, fyra under par. Totalt blev det åtta under par och en niondeplats i första tävlingen på tio månader efter en av många ryggoperationer.

Och viktigast av allt:

””
Annons

Enda plumpen i protokollet var den tredje speldagen då den 14-faldige majorvinnaren, under blåsiga förhållanden, noterades för 75 slag.

””

PGA-vinnaren Justin Thomas, som slutade på plats 11, beskriver Woods som mycket mer positiv än vid samma tid förra året.

””

Amerikanen Rickie Fowler inledde dagens spel med birdies på de sju första hålen och vann tävlingen efter nytt banrekord på 61 slag. Elva under par för dagen gav honom segern med fyra slags marginal till landsmannen Charley Hoffman.

Henrik Stenson kom näst sist i det 18 man starka startfältet. Svensken var -1 för dagen och +1 totalt. Alexander Norén blev bäste svensk på tolfte plats.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons