Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Läraren snuvade eleven på bilen

Stephanie Holmén hoppades länge få sätta sig vid ratten och gasa på med förstapriset inne i Friends. Då kom chefen. Och snodde både segern och bilen. - Vad ska man göra? Man vill alltid vinna, säger Peder Fredricson och slår ut med händerna.(TT)
Publicerad 2 december 2017

Fredricson dominerar stort med stjärnhästen All In i den internationella hästshowen. Efter fyra av sex klasser har han två segrar och en tredjeplats. Det ska mycket till för att någon ska hota honom i kampen om meetingpriset.

Men Stephanie Holmén, 26, gjorde verkligen ett försök att sätta bossen på Grevlundagården på plats i 1,50-hoppningen. Ut som trea ledde hon länge. Tredje sist ut i startfältet kom chefen. Han hade tiden att gå på, gjorde inga misstag och vann igen.

Annons

Läraren slog eleven - och det var inte helt populärt.

””

Varpå Fredricson bröt in:

””

Båda fästa vid "Sparven"

””

Talangen har jobbat under Fredricson på anläggningen på Österlen i fyra år. Så pass framgångsrikt att hon får rida Flip's Little Sparrow, som tidigare matchades av Europamästaren. En häst båda är mycket känslomässigt fästa vid.

””

Stolt över stallet

Han gladdes dubbelt åt segern.

””
””

Fredricson är säker på att det mest är en tidsfråga innan Stephanie Holmén får sätta sig i en splitterny bil inne på en arena.

””

Nu gick inte Holmén lottlös. Andraplatsen var värd drygt 140 000 kronor.

I sammandraget leder Peder Fredricson stort med 29 poäng, tolv fler än tvåan, brasilianaren Marlon Módolo Zanotelli och 14 före irländaren Bertram Allen, som vann kvällens sista klass. Under söndagen avgörs Sveriges GP.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons