Nyheter

Juventus vann seriefinalen i Neapel

Gonzalo Higuain blev Juventus store matchhjälte mot serieledaren Napoli. Anfallaren slog till i 13:e minuten, efter en fin passning från Paulo Dybala, och gjorde då toppmötets enda mål. Med segern minskade Juventus poängglappet till Napoli. Efter 15 omgångar är det bara en poäng som skiljer lagen åt.(TT)
Publicerad 1 december 2017

Med segern minskade Juventus poängglappet till Napoli. Efter 15 omgångar är det bara en poäng som skiljer lagen åt.

Tabellfyran Roma fick en fin start i 3-1-segern hemma mot Spal.

Edin Dzeko och Kevin Strootman ordnade 2-0-ledningen efter 32 minuter, och sedan - åtta minuter in i andra halvlek - ökade Lorenzo Pellegrini på till 3-0. Federico Viviani reducerade för Spal.

Napoli fortsätter att toppa den något haltande tabellen före Juventus, Inter och Roma.