Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Fortsatt måltorka för Bäckström

Washington-centern Nicklas Bäckströms måltorka fortsätter. I nära 22 minuter var 30-åringen på isen, och hann avlossa två skott, men precis som i de senaste 19 omgångarna i NHL fick han åka av isen mållös.(TT)
Publicerad 5 december 2017

I helgen berättade han för Washington Post hur han upplever måltorkan som en av de värsta i sin karriär:

””

Washington hade dock inga problem att besegra San Jose. Kalifornienlaget besegrades med 4-1, bland annat efter att superstjärnan Alexander Ovetjkin stått för det matchvinnande målet.

Annons

Målet blev ryssens 578:e under hans karriär och därmed klev han upp på topp 20-listan över de NHL-spelare som gjort flest mål i ligan genom tiderna.

För svenskt vidkommande var det mest skoj i Nashville. Hemmalaget 5-3-besegrade Boston och en av lagets största stjärnor Filip Forsberg stod för sitt 14:e mål för säsongen.

””

I och med målet befäster Filip Forsberg sin tätposition i den svenska poängligan med 28 poäng. Han följs närmast av William Karlsson och John Klingberg, som har skrapat ihop 25 respektive 24 poäng. Forsberg toppar också Nashvilles interna poängliga överlägset, men ville ändå efter matchen lyfta fram laget.

””

Lagkamraterna Mattias Ekholm och Viktor Arvidsson noterades för var sin assist.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons