Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Blatter låter sig inte förhöras

Fifas ordförande Sepp Blatter har tackat nej till att komma till USA och frågas ut angående den pågående korruptionsskandalen inom det internationella fotbollsförbundet, berättar en amerikansk kongressledamot enligt nyhetsbyrån Reuters.(TT)
Publicerad 14 juli 2015
Fifas ordförande Sepp Blatter har tackat nej till att komma till USA och frågas ut angående den pågående korruptionsskandalen inom det internationella fotbollsförbundet, berättar en amerikansk kongressledamot enligt nyhetsbyrån Reuters. "Senator Jerry M

Fifas ordförande Sepp Blatter har tackat nej till att komma till USA och frågas ut angående den pågående korruptionsskandalen inom det internationella fotbollsförbundet, berättar en amerikansk kongressledamot enligt nyhetsbyrån Reuters.

"Senator Jerry Morans stab hörde av sig till Fifa med en förfrågan om Blatter kunde förhöras, men Fifa avböjde", säger en talesperson för den republikanske senatorn.

Annons

79-årige Sepp Blatter sade i nyligen i en intervju med tyska tidningen Welt am Sonntag att han "inte tänker ta risken att resa någonstans innan allt har blivit uppklarat."

Amerikanska myndigheter har åtalat ett antal högt uppsatta Fifa-medarbetare för bedrägeri.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons