Nyheter

Barcelona vann mot tio man

När Villarreal fick Dani Raba utvisad efter en timme stod det fortfarande 0-0 i matchen mot Barcelona. Med bara tio man på planen kunde det gulklädda hemmalaget inte stå emot "Barça". Efter ett väggspel rundade Luis Suárez målvakten och sköt 1-0 i 72:a minuten.(TT)
Publicerad 10 december 2017

När Villarreal fick Dani Raba utvisad efter en timme stod det fortfarande 0-0 i matchen mot Barcelona.

Med bara tio man på planen kunde det gulklädda hemmalaget inte stå emot "Barça".

Efter ett väggspel rundade Luis Suárez målvakten och sköt 1-0 i 72:a minuten. Drygt tio minuter senare slarvade Villarrealförsvaret. Sergi Busquets snodde bollen och passade Lionel Messi, som med kvicka fötter dribblade sig fram och prickade in 2-0.

Efter 15 omgångar behåller katalanerna ett fast grepp om förstaplatsen i La Liga. Barcelona har 39 poäng, fem före Valencia och ytterligare en före Atlético Madrid, som bortaslog Real Betis med 1-0 efter mål av Saúl Ñiguez.