Nyheter

Bannon hade målfest mot Brynäs

Geneviève Bannon hade en trevlig kväll i Göteborgs möte med Brynäs i SDHL-hockeyn. Den 22-åriga kanadensiskan gjorde ett mål i första perioden, två i andra, två i tredje - och stod därmed för samtliga av hemmalagets mål i 5-2-segern.(TT)
Publicerad 10 december 2017

Geneviève Bannon hade en trevlig kväll i Göteborgs möte med Brynäs i SDHL-hockeyn.

Den 22-åriga kanadensiskan gjorde ett mål i första perioden, två i andra, två i tredje - och stod därmed för samtliga av hemmalagets mål i 5-2-segern.

Djurgården tog ledningen, tappade men kom tillbaka och vann med 4-3 hemma mot tabellettan Linköping. Andrea Dalen stod för viktiga 2-2 och avgörande 4-2. Lara Stadler gjorde gästernas alla mål.

Tabelltrean Luleå vände hemma mot AIK. 0-1 efter första perioden blev till slut en 2-1-seger efter att Anja Stiefel och Emma Nordin gjort mål i andra respektive tredje perioden.

Linköping toppar den haltande tabellen före Modo, Luleå och Djurgården.