GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mordmisstänkt man erkänner dråp

Den man i 50-årsåldern som misstänks för att ha dödat en kvinna på Hisingen i Göteborg, anhölls på julafton misstänkt för mord alternativt dråp. Mannen medger att han dödat kvinnan och erkänner brottsrubriceringen dråp.(TT)
Publicerad 24 december 2014

Den man i 50-årsåldern som är misstänkt för att ha dödat en kvinna på Hisingen i Göteborg, anhölls på julafton misstänkt för mord alternativt dråp. Under kvällen förhördes mannen som erkänner att han dödat kvinnan.

””

Den dödade kvinnan, som också är i 50-årsåldern, är mannens sambo. Hon påträffades i en lägenhet i Björlanda på tisdagen medan mannen något senare greps på sjukhus efter att han sökt psykvård.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning av lägenheten men vill inte uttala sig närmare om på vilket sätt kvinnan bragts om livet.

””

TT