Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

TLC släpper nytt efter 15 år

Det har gått mer än ett decennium sedan TLC senast syntes i en musikvideo, men nu har ett klipp till nya singeln "Way back" sett dagens ljus, skriver NME. Låten gästas av Snoop Dogg och kommer från gruppens kommande självbetitlade album, det första på 15 år, som släpps i slutet av månaden.(TT)
Publicerad 7 juni 2017

Det har gått mer än ett decennium sedan TLC senast syntes i en musikvideo, men nu har ett klipp till nya singeln "Way back" sett dagens ljus, skriver NME.

Låten gästas av Snoop Dogg och kommer från gruppens kommande självbetitlade album, det första på 15 år, som släpps i slutet av månaden.

Annons

Albumet har finansierats genom Kickstarter och är den mest framgångsrika kampanjen i företagets historia. Fans från hela världen skänkt pengar och några av de mer kända bidragsgivarna är Katy Perry, Soulja Boy och Justin Timberlake.

TLC består i dag av de två kvarvarande medlemmarna T-Boz och Chili sedan den tredje medlemmen Lisa "Left Eye" Lopez omkom i en bilolycka 2002. "TLC" blir deras femte och sista studioalbum.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons