Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Sångaren Josh Homme sparkade fotograf

Queens of The Stone Ages frontman Josh Homme har hamnat i blåsväder. I en Instagram-film från ett uppträdande syns hur han sparkar en fotograf. Hommes säger i ett uttalande att det inte var meningen.(TT)
Publicerad 11 december 2017

Det var på lördagskvällen som sångaren och gitarristen Josh Homme sparkade till fotografen Chelsea Lauren, uppger Variety.

Händelsen utspelade sig i Inglewood, Kalifornien, under ett Queens of the Stone Age-framträdande för radiostationen KROQ, där Chelsea Lauren arbetade som fotograf för Shutterstock. I ett videoklipp som hon själv har lagt upp på Instagram syns hur Josh Homme går förbi henne och i farten riktar en spark mot henne.

Annons

Uppsökte sjukhus

””

Hon begav sig senare under kvällen till ett sjukhus i Los Angeles, men kunde under söndagsmorgonen åka hem med mindre skador.

Enligt Variety kallade sångaren också publiken för "efterblivna" och bad dem att ta av sig byxorna för att skapa "en kväll att minnas". Josh Homme ska dessutom ha skurit sig i ansiktet med en kniv så att blodet rann.

Ber om ursäkt

Senare på söndagen gick Homme ut och bad om ursäkt i ett uttalande på sociala medier.

"I går kväll, när jag var inne i mitt uppträdande, sparkade jag omkull belysning och utrustningar på scenen. I dag uppmärksammades jag på att det inkluderade en kamera som hölls av fotografen Chelsea Lauren. Det var inte min mening och jag är mycket ledsen. Jag skulle aldrig avsiktligt skada någon som arbetar på eller närvarar vid någon av våra konserter och jag hoppas att Chelsea kommer att acceptera min uppriktiga ursäkt", skriver han.

Queens of the Stone Age spelar på Liseberg den 9 juni och på Gröna Lund den 10 juni nästa år.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons