GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Playtones-sångare lämnar bandet

Sångaren Stefan Johansson tar en paus från dansbandet The Playtones på obestämd tid, skriver SVT som refererar till Blekinge Läns Tidning. Jonasson lämnar bandet i maj med motiveringen att han känner sig sliten och behöver vila för att hitta inspirationen. De övriga medlemmarna fortsätter spela tillsammans.(TT)
Publicerad 21 januari 2016

Sångaren Stefan Johansson tar en paus från dansbandet The Playtones på obestämd tid, skriver SVT som refererar till Blekinge Läns Tidning.

Jonasson lämnar bandet i maj med motiveringen att han känner sig sliten och behöver vila för att hitta inspirationen. De övriga medlemmarna fortsätter spela tillsammans.

The Playtones slog igenom 2009 när de vann SVT-programmet "Dansbandskampen". I år är de Grammisnominerade i kategorin årets dansband för sitt sjunde album "It's all right".

TT