Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Playtones-sångare lämnar bandet

Sångaren Stefan Johansson tar en paus från dansbandet The Playtones på obestämd tid, skriver SVT som refererar till Blekinge Läns Tidning. Jonasson lämnar bandet i maj med motiveringen att han känner sig sliten och behöver vila för att hitta inspirationen. De övriga medlemmarna fortsätter spela tillsammans.(TT)

Sångaren Stefan Johansson tar en paus från dansbandet The Playtones på obestämd tid, skriver SVT som refererar till Blekinge Läns Tidning.

Jonasson lämnar bandet i maj med motiveringen att han känner sig sliten och behöver vila för att hitta inspirationen. De övriga medlemmarna fortsätter spela tillsammans.

The Playtones slog igenom 2009 när de vann SVT-programmet "Dansbandskampen". I år är de Grammisnominerade i kategorin årets dansband för sitt sjunde album "It's all right".

TT