Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ingvar Oldsberg behåller lönen

Ingvar Oldsberg slutar som programledare för TV4:s "Bingolotto" men behåller sin lön i ytterligare 1,5 år, skriver Expressen. Hans Sahlin, vd för Folkspel som säljer bingolotterna, säger till tidningen att Oldsberg har ett kontrakt med organisationen som gäller till sommaren 2019.(TT)
Publicerad 10 december 2017

Ingvar Oldsberg slutar som programledare för TV4:s "Bingolotto" men behåller sin lön i ytterligare 1,5 år, skriver Expressen. Hans Sahlin, vd för Folkspel som säljer bingolotterna, säger till tidningen att Oldsberg har ett kontrakt med organisationen som gäller till sommaren 2019.

Oldsberg sparkades från programmet i fredags sedan produktionsbolaget Warner Bros genomfört en intern utredning där det kommit fram att det finns "allvarliga arbetsmiljöproblem" inom produktionen. Oldsberg, som lett "Bingolotto" sedan 2014, får sluta med omedelbar verkan.

Annons

Själv är han oförstående till anklagelserna och har tagit juridisk hjälp för att diskutera en eventuell stämningsansökan.

””

Enligt Folkspel inleds nu arbetet med att hitta en permanent efterträdare till Oldsberg. Tills dess ersätts han av Agneta Sjödin den 10, 17 och 23 december samt under nyårshelgen av Lotta Engberg.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons