Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Icona Pop vill möta den svenska publiken

De är internationella stjärnor som spelar ihop med kompisar som Zara Larsson och Tove Lo. Nu planerar Icona Pop att erövra de svenska tv-sofforna med sin medverkan i "Så mycket bättre". - Vi vill visa den svenska publiken vilka vi är och vad vi har hållit på med, säger duon på plats på Gotland.(TT)
Publicerad 11 juni 2017

Med en fläkt av internationell glamour anlände Icona Pop Visby Airport på söndagen. En konsert i Kroatien försenade succéduon, som missade den första inspelningsdagen. Nu ser de fram emot att träffa resten av gänget och att få visa upp nya sidor av sig själva.

””
””

Bagagekaos

Annons

Medan de samlar ihop allt bagage, som de till slut, efter några envisa inpackningsförsök i en av produktionens bilar, får hjälp av TT och Aftonbladet med att forsla ned till inspelningen, berättar duon att de också återvänt till Sverige för att skriva ny musik, som ska släppas "snart".

””
””

Väl på plats på pensionat Grå Gåsen verkar tjejerna avslappande och glada över att vara på plats.

"Kompisar för livet"

””

"Så mycket bättre"-producenten Martin Nyström är nöjd med att duon är på plats och på att Gotland levererar perfekt sommarväder. Han tror att tv-tittarna kommer att känna igen sig i programmet när den åttonde säsongen sänds i TV 4 till hösten.

””

Redan på lördagen anlände de andra artisterna, klart pirriga och förväntansfulla. Inspelningen började med Uno Svenningssons dag. Och han såg fram emot att komma i gång:

””

Förväntansfull publik

Nästan lika peppade var de privatpersoner som hittat fram till pensionat Grå Gåsen på södra Gotland. Inspelningsplatsen har blivit ett välkänt landmärke under åren som "Så mycket bättre" sänts. De pensionerade husbilssemestrarna Margareta och Stig Gäfvert, från Sjömarken utanför Borås, hade precis kört av färjan och bestämt sig för att åka och titta på pensionatet, utan att veta att de skulle snubbla in i artisternas första dag.

””

De ser fram emot årets program, kanske främst för att se Kikki Danielsson.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons