Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ubers vd tar timeout

Taxijätten Ubers vd Travis Kalanick tar en timeout, meddelar han i ett mejl till sina anställda som Reuters tagit del av. Beskedet kommer dagen efter ett styrelsemöte där ett av diskussionsämnena var just huruvida Kalanick kan vara på väg att lämna företaget.(TT)
Publicerad 13 juni 2017

Taxijätten Ubers vd Travis Kalanick tar en timeout, meddelar han i ett mejl till sina anställda som Reuters tagit del av.

Beskedet kommer dagen efter ett styrelsemöte där ett av diskussionsämnena var just huruvida Kalanick kan vara på väg att lämna företaget.

Annons

Kalanick uppger inte i mejlet hur länge han kommer att vara borta, men anger sin mors död som skäl till beslutet. Bonnie Kalanick, 71, omkom i en båtolycka i maj.

Det har stormat rejält kring Uber på senare tid. Bolaget har bland annat anklagats för att använda stulen teknik i sina självkörande Ford- och Volvobilar i USA. Ett filmklipp har även publicerats som visar hur Travis Kalanick skäller på en förare som säger att ersättningen har dragits ned och att han har förlorat pengar. Företaget har också drabbats av en rad chefsavhopp.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons