GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Indien får sitt första Ikea-varuhus

Efter många års försök öppnar den svenska möbeljätten Ikea sitt första varuhus i Indien - närmare bestämt i Hyderabad i mellersta delen av landet. Invigningen av den 37 000 kvadratmeter stora butiken sker i juli.(TT)
Publicerad 24 juni 2018

Efter många års försök öppnar den svenska möbeljätten Ikea sitt första varuhus i Indien - närmare bestämt i Hyderabad i mellersta delen av landet.

Invigningen av den 37 000 kvadratmeter stora butiken sker i juli. Dock kommer köttbullarna av nöt- och griskött inte serveras i restaurangen - med hänsyn till religiösa sedvänjor. Däremot kommer kycklingköttbullar och vegetariska bullar finnas på menyn. I övrig kommer ungefär hälften av maten vara svenskinspirerad - med ingredienser som lax och räkor, och hälften indiska specialiteter.

Ikea planerar att öppna fler varuhus i Indien, i bland annat i Bangalore, Delhi och Bombay.

Det finns över 400 Ikeavaruhus på 49 olika marknader världen över. I Sverige finns 20 varuhus.

TT