Nyheter

"Keegan" hann med det mesta

Målskytt, framspelare - och utvisad.
- Jag hann med mycket, flinar Atlas Roger "Keegan" Nilsson efter 2-0 (2-0) i division IV-premiären borta mot Listerby.
Nyheter • Publicerad 16 april 2003

I en händelserik första halvlek var det Atlas och "Keegan" som dominerade. Eller som Listerby-tränaren Bengt Larsson uttryckte det:

- Errol Morina och "Keegan" hade julafton.

"Keegan" stal själv bollen av Listerbyförsvaret och lyfte sedan in 1-0.

- Det var ett motlägg. Sen såg jag att målvakten var långt ute.

Kunde blivit mer

Några minuter senare slog han hörnan som Daniel Magnusson nickade i mål. 2-0 till Atlas.

Det kunde blivit mer innan paus.

Chanser saknades inte.

- Vi kunde gjort ett par-tre mål till, säger Dan Johansson, tränare för Atlas.

Två gula kort

I andra halvlek tog Listerby över matchen. "Keegan" åkte på två gula kort - det sista för filmning - och Mats Olsson i Atlas-målet tvingades i slutskedet göra en enhandsräddning för att hålla nollan.

- Vi spelade mycket bättre fotboll i andra halvlek. Då kom vi närmare våra motståndare. Den halvleken tar vi med oss, säger Bengt Larsson.

Mikael Håkansson och Linus Otfors var bäst i Listerby. Roger "Keegan" Nilsson och Roger "4" Nilsson får samma betyg i Atlas.

Målen: 0-1 (22) Roger "Keegan" Nilsson, 0-2 (26) Daniel Magnusson.