Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Walker lämnar Djurgården

Mittfältaren Kevin Walker, 31, spelar ut sitt kontrakt och lämnar Djurgården efter den här säsongen.
Fotboll • Publicerad 5 november 2020
Kevin Walker lämnar Djurgården efter den här säsongen. Arkivbild.
Kevin Walker lämnar Djurgården efter den här säsongen. Arkivbild.Foto: Per Danielsson/TT

Walker är inne på sin sjätte säsong hos den regerande mästarklubben. Brist på speltid och förtroende från tränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf har fått honom att se sig om efter andra alternativ i karriären.

– Det är klart att jag lämnar, säger han till Expressen.

Annons

Mittfältaren värvades till Djurgården från Gif Sundsvall 2015. Säsongen 2016 var han lagets kapten och inför säsongen 2018 förlängdes kontraktet med tre år. Nu går det ut och beslutet är fattat att söka en ny klubb.

– Det har växt fram. Jag var på Bosse (Andersson, sportchefen) redan i våras och då hade vi en dialog. Jag hade väl en dialog med tränarna där de tyckte att det skulle ha kunnat se annorlunda ut för mig och att jag borde fått mer speltid samt delta mer i vissa sammanhang. Men tränarnas beslut framåt har visat på motsatsen. Dialogen med Bosse har varit som så att klubben gärna hade sett en förlängning i våras, vi inledde diskussioner, men det är inte hållbart för mig att vara kvar i Djurgården, säger Walker.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons