Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Vejdemo tillbaka i Djurgården

Ishockey • Publicerad 8 februari 2023
Lukas Vejdemo, här i Montreals dress, återvänder till Djurgården. Arkivbild.
Lukas Vejdemo, här i Montreals dress, återvänder till Djurgården. Arkivbild.Foto: Chris O'Meara/AP/TT

Djurgården vässar truppen inför slutspurten på hockeyallsvenskan. Forwarden Lukas Vejdemo, 27, har skrivit kontrakt för resten av säsongen med option på ytterligare ett år.

Vejdemo har de senaste fyra åren spelat i Montreals organisation.

Annons

Forwarden har gjort 13 NHL-matcher, men mestadels spelat i farmarlaget Laval. I slutet av förra säsongen råkade han ut för en allvarlig lårskada och har efter operation rehabiliterat sig.

"Väldigt kul att ha Lukas tillbaka. Det är en fantastisk person och spelare, som varit borta i Nordamerika några år och byggt sig en stor erfarenhet. Vi får in en smart, skridskostark och fysisk spelare", säger Djurgårdens sportchef K-G Stoppel till klubbens webbplats.

Djurgården har hittills inte motsvarat förväntningarna i jakten på en snabb SHL-comeback och ligger sexa i hockeyallsvenskan.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons