Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Uppgifter: Hammarby vill värva Mjällbys succéspelare

Mjällbys anfallare Moses Ogbu har öst in mål den senaste tiden. Nu vill Hammarby värva 29-åringen redan i sommar, skriver Expressen.
– Han har kontrakt så bollen ligger hos Mjällby om de vill sälja honom nu eller inte, säger Ogbus agent Gustaf Grauers till tidningen.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 14 augusti 2020
Hammarby vill värva Moses Ogbu.
Hammarby vill värva Moses Ogbu.Foto: Rickard Nilsson/TT

Moses Ogbu har gjort mål i fem raka matcher för Mjällby. På totalt sex startar och sex inhopp den här säsongen har 29-åringen gjort sju mål.

Succén har så klart gjort att andra klubbar har fått upp ögonen för anfallaren, vars kontrakt går ut efter den här säsongen. Enligt Expressen har Hammarby redan tagit en kontakt om att skriva ett kontrakt från och med januari 2021, men intresset ska vara så pass starkt att man vill försöka värva honom redan under sommaren.

Annons

– Det jag kan säga är väl att det inte är så konstigt att min telefon går varm gällande Moses med tanke på hur bra det gått för honom den här säsongen. Han har kontrakt så bollen ligger hos Mjällby om de vill sälja honom nu eller inte, säger Ogbus agent Gustaf Grauers till Expressen.

Mjällbys sportchef Hasse Larsson säger att man känner till intresset för Ogbu via ryktesvägen, men att man inte hört något från Hammarby.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons