Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Uefa stänger av tränarna efter bråket

Fotboll • Publicerad 11 april 2022
Bodø/Glimts tränare Kjetil Knutsen stängs av.
Bodø/Glimts tränare Kjetil Knutsen stängs av.Foto: Trond Reidar Teigen/NTB/TT

Bodø/Glimts tränare Kjetil Knutsen får inte leda laget i den andra kvartsfinalen mot Roma i Conference League på torsdag. Han är avstängd under Europeiska fotbollsförbundets utredning av händelsen efter den första matchen i Bodø i förra veckan, skriver Uefa i ett pressmeddelande.

Även Romas målvaktstränare Nuno Santos, som Knutsen bråkade med i spelartunneln efter matchen, stängs av under utredningen.

Annons

"Vi är överraskade och chockade över beslutet och kommer att överklaga det", skriver Glimt i ett pressmeddelande, enligt NTB.

Det norska laget polisanmälde händelsen som man menar att Santos startade genom att ta ett strypgrepp på huvudtränaren Kjetil Knutsen.

"Romas uppträdande är inte bara ett fysiskt angrepp på Kjetil Knutsen, det är ett systematiskt angrepp på Glimts värderingar. Vi kan inte som en liten klubb stå med mössan i handen och acceptera ett sådant beteende".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons