Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Tusentals följde Tiger Woods träningsvarv

Tusentals människor följde Tiger Woods halva inspelsvarv på Augusta National inför US Masters som inleds på torsdag.
Tron på att golflegendaren kommer till start i årets första herrmajor blir allt starkare.
Golf • Publicerad 5 april 2022
Tusentals följde Tiger Woods, vänster, när han träningsspelade på golfbanan Augusta National på måndagseftermiddagen lokal tid.
Tusentals följde Tiger Woods, vänster, när han träningsspelade på golfbanan Augusta National på måndagseftermiddagen lokal tid.Foto: Curtis Compton/AP/TT

Tiger Woods träningsspelade nio hål på den anrika amerikanska golfbanan öster om Atlanta, Georgia, under måndagseftermiddagen lokal tid. Förutom att vara följd av tusentals människor i publiken längs banan spelade Woods tillsammans med veteranen Fred Couples, 62, och världssjuan Justin Thomas, 28.

– Jag hoppas att allt rullar på under tisdagen och onsdagen och jag är säker på att han peggar upp på torsdag, säger Couples, Mastersvinnare 1992, enligt The National och fortsätter:

Annons

– Det är inte chockerande eftersom han är den bästa spelaren någonsin. Om han kan gå runt här över 72 hål (fyra rundor), kommer han att delta. Han är för bra.

Tiger Woods, 15-faldig majorvinnare varav senast i Masters 2019, har inte spelat någon större tävling sedan han var med om en allvarlig bilolycka utanför Los Angeles i februari förra året. De senaste dagarna har han befunnit sig vid Augusta National där årets första herrmajor inleds på torsdag.

"Jag åker till Augusta i dag för att fortsätta förberedelserna och för att träna. Det blir ett sent beslut om jag ställer upp", skrev Tiger Woods på Twitter i söndags.

Under tisdagen väntas golflegendaren, som sagt sig ha varit nära att behöva amputera högerbenet på grund av bilolyckan förra året, att hålla en presskonferens.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons