Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Tungt för United i ligan – föll mot Arsenal

Det går fortsatt tungt för Manchester United i Premier League. Arsenal vann med 1–0 på Old Trafford efter ett straffmål av Pierre-Emerick Aubameyang.
Fotboll • Publicerad 1 november 2020
Pierre-Emerick Aubameyang sköt 1–0 på straff.
Pierre-Emerick Aubameyang sköt 1–0 på straff.Foto: Shaun Botterill/AP/TT

Det var två storklubbar i stort behov av poäng som möttes i Premier League på söndagskvällen. Och det var Arsenal som efter slutsignalen kunde glädja sig åt ett rejält lyft i tabellen, tack vare fjärde segern på sju matcher.

Manchester United börjar däremot få en allt längre väg upp till toppen och står på blygsamma sju poäng efter sex matcher.

Annons

Det var ingen imponerande insats som Victor Nilsson Lindelöf & co stod för hemma i Manchester. Men det krävdes en straff för att Arsenal skulle få hål på United. Paul Pogba fällde lite klumpigt Hector Bellerin och från elva meter var Pierre-Emerick Aubameyang säker när han satte segermålet i 69:e minuten.

Manchester United är därmed nere på jorden igen, efter 5–0-segern mot Leipzig i Champions League tidigare i veckan.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons