Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Tierney knäskadad – missar ligaavslutningen

Arsenals skotske landslagsförsvarare Kieran Tierney har troligen spelat klart för säsongen.
Han måste operera vänster knä.
Fotboll • Publicerad 5 april 2022
Arsenals Kieran Tierney, till höger, måste operera vänster knä och har sannolikt spelat färdigt för säsongen. Arkivbild.
Arsenals Kieran Tierney, till höger, måste operera vänster knä och har sannolikt spelat färdigt för säsongen. Arkivbild.Foto: Ian Walton/AP/TT

Tierney kände att något inte var som det skulle i knäet under en träning i slutet av förra veckan. En undersökning visade att en operation är nödvändig. Det uppger Arsenal på sin hemsida.

Där skriver klubben att den offensive vänsterbacken högst troligt inte spelar mer den här säsongen. Ett tungt bakslag för Arsenal som jagar en plats i Champions League till hösten.

Annons

Klubben håller just nu femteplatsen i Premier League, på samma poäng som tabellfyran Tottenham, men med en match mindre spelad.

Klubbarna möts den 12 maj på Tottenham Hotspur stadium. Matchen skulle ursprungligen ha spelats den 16 januari men flyttades fram på grund av covid-19.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons