Sport

Strålande SM-kval i Söderhamn

Orientering Artikeln publicerades
Anton Johansson.
Anton Johansson.

Det blev ett strålande kval för länets löpare inför jakten på söndagens finalplatser i lång SM i orientering som avgörs utanför Söderhamn. I herrklassen där det är tuffast att ta sig till final imponerade Orion trion stort med att vara högt upp i sina kvallopp.

Anton Johansson segrade i ett av heaten och Måns Sandgren och Erik Andersson svarade för fina prestationer genom att springa i mål som fyra respektive sexa.

I damklassen svarade Tilda Johansson OK Orion för ett bra lopp där hon slutade fyra i A-heatet.

Även juniorerna imponerade med Ebba Berglin som fixade final med en andra plats i D18 och Karlskrona SOK:s Maxim Omelchenko slutade trea i H18.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.