Slätafly nollade FBC Karlskrona

Slätafly/SK IBK gjorde ett mål framåt.
När de nollade FBC Karlskrona i innebandytvåan så räckte det till seger.
Innebandy • Publicerad 12 oktober 2018

I premiären av innebandytvåan föll FBC med 3–7 mot Vimmerby IBK. När det nu var dags för match mot rivalen Slätafly/SK IBK stängde FBC till i försvaret.

– Det var samma försvarsspel som vi har jobbat med, säger FBC-tränaren Elmar Gudbrandsson som fick se FBC vara det lite mer spelförande laget under den första perioden.

Sedan svängde det över till Slätafly i den andra och det var då segermålet kom efter fem minuters spel.

I den tredje perioden öppnade spelet upp sig när FBC gick på offensiven, men närmare än Henrik Bergendorffs ribbskott kom de inte denna gång.

– Visst skapade vi chanser, men inte tillräckligt för att vinna, menar Gudbrandsson.

Bra i FBC var ungtupparna Edvin Ek, Noah Anderberg samt målvakten Mattis Karlsson.